ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da polisten kaçarken çaldıkları televizyonu yere attılar

Karşıyaka'da polisten kaçarken çaldıkları televizyonu yere attılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da polisten kaçarken çaldıkları televizyonu yere attılar

Karşıyaka'da hırsızlık yaparken polis tarafından fark edilen 3'ü kadın 5 şüpheli, yaşananan kovalamaca sonunda yakalandı. Şüpheliler kovalamaca sırasında çaldıkları bir televizyonu da yola attı.

Karşıyaka ilçesi Fazıl Bey Caddesi'nde televizyon çalan Ç.A., D.G., M.B., A.K. ve M.A. devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edildi. Polisi gören şüpheliler, plakası olmayan bir otomobile binerek kaçmaya başladı. Polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, Anadolu Caddesi'ne çıkarak kaçmaya devam etti. Şüphelilerin yakalanması için Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kovalamacaya dahil oldu. Yaklaşık yarım süren kovalamaca sonucu 3'ü kadın 5 şüphelinin bulunduğu araç, Yeşildere Caddesi üzerinde, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile durduruldu. 5 şüpheli gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Öte yandan, şüphelilerin çaldıkları ve kovalamaca sırasında attıkları televizyon da bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin polis merkezinde yapılan sorgusunda, M.A.'nın reşit olmayanla cinsel ilişki, hakaret, direnme ve kamu malına zarar verme suçundan arandığı, D.G.'nin ise fuhuş, güveni kötüye kullanma, mühür bozma gibi suçlardan kaydı olduğu belirtildi. Ayrıca, gözaltına alınan şüphelilerden Ç.A. ve M.B.'nin çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

5 şüpheliye, sokağa çıkma kısıtlaması, maske takmama ve trafik kurallarını ihlal etmekten 33 bin lira para cezası kesilirken, çok sayıda suçtan aranan sürücü M.A.'ya ise adli işlem yapıldı. Araçta ele geçirilen ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu maddelere polis ekipleri tarafından el konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'ye model olacak Örnekköy Sosyal Projeler Yerleşkesi açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka şirketleşme için basın toplantısı düzenleyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?