ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da pazarcıların eylemleri devam ediyor

Karşıyaka'da pazarcıların eylemleri devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da pazarcıların eylemleri devam ediyor

Karşıyaka’da pazar esnafı pazar alanının özel bir şirkete devredilmesi ve Bostanlı pazarının haftada 2 güne çıkarılmasına tepki göstererek CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde oturma eylemi yaptı.

İzmir Pazarcılar Esnafı Dernek Başkanı Faysal Acar, Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ile Arkhe Gelişim Şirketi arasında imzalanan protokolün kamuoyuna açıklanmadığını belirtti. Belediye Başkanı'na seslenen Acar, "Sayın Belediye Başkanı'na soruyorum; Arkhe Gelişim şirketi ile Karşıyaka Belediyesi iştiraki olan Kent A.Ş. arasında imzalanan protokolü kamuoyuna açıklayabilir misiniz? Bu protokol gizli olmamalı, şeffaf olmalıdır" diye konuştu. Bazı pazarcı esnafından yüksek miktarlarda para talep edildiğini ileri süren Acar, "Esnaf olmayan kişilere tezgah satışı yapılmak istendiği, 400 bin, 600 bin, 800 bin lira gibi rakamlar talep edildiği iddiaları var" ifadelerini kullandı. Acar, süreçle ilgili olarak Kent A.Ş.'nin elde edeceği gelir konusunda da kamuoyunun bilgilendirilmesini isteyerek, "Eğer Kent A.Ş.'nin kasasına 1 milyar TL girecekse, bunu kamuoyuna açıklasınlar. Aksi halde burada karanlık ellerin bazı kişileri zengin etme amacı taşıdığına inanıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Bazı ilçelerimizde yeterli çöp toplanmıyor
Sonraki Haber Cicibaş: Eşit şartlarda mücadele etmek için adalet istiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?