ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Özgür Güler geri döndü...

Karşıyaka'da Özgür Güler geri döndü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Özgür Güler geri döndü...

Karşıyaka, ara transfer döneminde transfer yasağı nedeniyle son yıllarda olduğu gibi yine kadrosunu takviye edemezken, takıma dönen Özgür Güler, yeşil-kırmızılılara yeni hücum silahı olacak.

Kaf-Kaf'ta sezon başında süre alamadığı için mutsuz olduğu gerekçesiyle ayrılmak istediğini belirtip antrenmanlara çıkmayan Özgür, ara transfer döneminin son günlerinde takıma geri döndü. 

Geçen sezon 12'si ilk 11'de 25 maçta forma giyerek 1 gol atan, 2018-19 sezonunda ise 23 maçta 6 golle oynayan 22 yaşındaki kanat oyuncusu antrenman eksiğini kapatmak için takımdan ayrı çalışıyor. Gölcükspor maçına yeni bir başlangıç hedefiyle hazırlanan Karşıyaka'da Soner Tolungüç'ün istifası sonrası anlaşmaya varılan teknik direktör İbrahim Cezayir de bu mücadelede takımın dümeninde yer alacak. Cezayir'in imzası ilk yarıda çalıştırdığı 2'nci Lig temsilcisi Turgutluspor'la sözleşmesi resmi olarak feshedilince açıklanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka'da deniz taştı, tekneler battı!..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'u konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


MELEK KORNADO MELEK KORNADO 09.02.2021

ah ozgur ah .......

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?