ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’da okul seferberliği

Karşıyaka’da okul seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da okul seferberliği

Karşıyaka son dönemde eğitim alanında büyük bir atılıma imza atarak, adeta bu konuda bir eğitim seferberliği başlattı.

Yeni okullar açılırken, eski ve yıkılma riski taşıyan okullar yıkılıp, yerinde dönüşüm yapılırken bazı okullarda da güçlendirme çalışmaları başlatıldı. 
Karşıyaka’ya atandıktan sonra kollarını sıvayan ve tüm okulları defalarca ziyaret ederek tüm eksiklerini tesbit eden, ilçedeki eğitim nabzını tutup ihtiyacı da belirleyip bu konuda çalışmalar yapan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, 32 Derslikli Karşıyaka Lisesi’nin inşaat çalışmaları başladığını açıkladı. 
Karşıyaka’ya Spor Lisesi ile Güzel Sanatlar Lisesi’nin yapılması için büyük çaba harcayan ve bunu gerçekleştiren Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Spor Lisesi’nin 2023/24 öğrenim yılında hizmete gireceğini söyledi.  
Lisede, okul bünyesinde inşa edilecek oda, atölye, pansiyon gibi bölümlerin yerleşiminden dizaynına kadar birçok ihtiyaç göz önüne alındı. 
Buna göre Karşıyaka’da şu anda inşaat yapım çalışmaları devam eden ve 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale gelmesi planlanan okullar şunlar: Karşıyaka Mustafa Kaya Spor Lisesi, Karşıyaka Engin Hayri Özmeriç İlkokulu, Karşıyaka Bostanlı Anadolu Lisesi, 
2024-2025 Eğitim, öğretim yılına hazır hale gelmesi planlanan okullar ise şöyle: Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu, Karşıyaka Lisesi, Karşıyaka Güzel Sanatlar Lisesi.
İnşaat güçlendirme çalışmaları devam eden ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanan okullar: Karşıyaka Mürşide Altınçubuk Ortaokulu.
Haber: Ebru Dıvrak

PAYLAŞ
Beğendim 5 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka'da ulusal egemenlik konuşuldu
Sonraki Haber Çiğlili kursiyerlerden yıl sonu sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?