ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da Mali Genel Kurul 23 Mayıs’ta…

Karşıyaka’da Mali Genel Kurul 23 Mayıs’ta…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Mali Genel Kurul 23 Mayıs’ta…

İdari yönden borç batağında olan, sportif açıdan da voleybol dışındaki branşlarda başarısız bir sezon geçiren, futbolda 3. Lige düşen basketbolda son anda düşmekten kurtulan Karşıyaka Spor Kulübü’nde yönetim mali genel kurulu 23 Mayıs’ta yapacak.

Genel Kurulun ilk oturumunda ekseriyetin sağlanamaması durumunda da 2. Ve son oturum 30 Mayısta gerçekleşecek. Futbolda transfer yasaklısı olan, 38 yıl sonra 3. Lig'e düşme acısı yaşayan kulüp “lokomotif branş”ındaki en büyük sıkıntı forma giydiği 2012-13 sezonundan kalan 56 bin 500 euro alacağı nedeniyle geçtiğimiz Ekim 2017'de FIFA kanalıyla kulübün 3 puanını sildiren Ganalı Banahene için FIFA, 17 Mayıs'a kadar günlük kurla yaklaşık 290 bin TL’lik ödemeyi yapılmasını istedi. Yönetim alacakları nedeniyle TFF’ye başvurmaya başlayan mevcut kadrodaki oyuncuların serbest kalmaması için de acil 2 milyon TL kaynak yaratmaya çalışıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlerin kalbi İzmir’de atacak
Sonraki Haber Migros Anneler Günü’nü %50’ye varan indirimle kutluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?