ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kongre Haziran'da

Karşıyaka'da kongre Haziran'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kongre Haziran'da

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı kongrenin Haziran ayında yapılacağını açıkladı.

Büyükkarcı'nın açıklaması şöyle: 
"Sevgili Karşıyakalılar, 
3 yılı aşkın süredir canla başla çalışarak bir yere getirdiğimiz kulübümüzün, herhangi bir oluşumun veya yönetime aday olacak kişilerin önünü tıkama ve engelleme gibi bir amacımız yoktur. Daha önce de defalarca belirttiğimiz gibi; daha iyi yapabilecek kişilere bu görevi zevk ve onurla teslim ederiz. Bu görevler bayrak yarışıdır ve buna genel kurul karar verir. Malum nedenlerle bir yıldır yapamadığımız kongremizin  önümüzdeki Haziran ayı içerisinde yapılması kararı alınmıştır.
Şu anda Sayın Hasan Denizkurdu'nun önderliğinde devam etmekte olan şirketleşme çalışmaları için önümüzdeki hafta yapılacak toplantıdan sonra, genel kurulumuzun kesin tarihini -yasal bir engel çıkmadığı taktirde- yönetim kurulu listemizle birlikte açıklayacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altay Süper Lig'de
Sonraki Haber Karşıyaka'da transfer kongre sonrası...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?