ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Kaptan Mustafa Aşan'dan sert tepki

Karşıyaka'da Kaptan Mustafa Aşan'dan sert tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Kaptan Mustafa Aşan'dan sert tepki

Play-Off yarışında da havlu atan Karşıyaka'da takım kaptanı Mustafa Aşan sosyal medya hesabından eleştiride bulundu.

Yeşil-kırmızılılarda 7 yıldır forma giyen takımın en tecrübeli ismi, Play-Off şansı kaçtıktan sonra sosyal medyada açıklama yapıp, "Şimdi mutlu musunuz, bu takım bu yeri haketti mi? Karşıyaka Spor Kulübü'nün, Karşıyaka'nın formasının, armasının neden değerini bilmedin? Karşıyaka senin evindi hani? Takım Play-Off'a girmedi, neden girmedi? Girememesinin sebebinin eseri sen değil misin? Zamanında bu takımı iyi çalıştırsaydın, kafan burada olsaydı şimdi güzel günleri yaşıyor olacaktık ama nedense bitmeyen egoların olmasa şu an bu durumda olmazdık" dedi.

Mustafa Aşan, "Belki cevabın olur, emin ol ki her cevabına bir cevabım vardır. Ben doğruları konuşurum. Türk futbol camiası benim nasıl biri olduğumu, kim olduğumu iyi bilir. Oynadığım tüm takımlarda formamı şerefimle namusumla taşımış bir insan olarak anıldım. Bu kulüp elbet güzel günler görecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Karşıyaka taraftarına bir özür borcum var. 'Bu takım Play-Off'a çıkacak' diye söz vermiştim. Takım çıkamadığı için herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı. Eleştiri oklarının hedefi olan yönetime de kol kanat geren futbolcu, "Her başarının bir ödülü varsa her başarısızlığın da bir cezası vardır. Ben bir takım kaptanı olarak geçmişe göre başarısız olduğumu düşünüyorum, lakin bu başkan ve yönetimin başarısız olduğu anlamına gelmez. Sayın yönetim kurulu her zaman futbolcusuna destek olmuştur. Başarısızlık varsa kaptan olarak üstüme alınıyorum" açıklamasını yaptı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Metro yolcularına iftar paketi
Sonraki Haber Devasız dert, cehalet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?