ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan cezalı...

Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan cezalı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan cezalı...

Zirve yarışını sürdüren Karşıyaka, haftaya Şile Yıldızspor deplasmanında takım kaptanı Mustafa Aşan'dan yoksun olacak.

çel önünde dördüncü sarı kartını gören takımın en tecrübeli ismi cezalı duruma düştü. Bu sezon oynanan 12 maçın tamamında ilk 11'de forma giyen 32 yaşındaki futbolcu ilk kez sahada olmayacak. Karşıyaka'da kasığındaki sakatlık nedeniyle İçel İdmanyurdu önünde son anda kadrodan çıkarılan takımın en önemli hücum kozlarından Doğukan'ın ise iyileşip forma giymesi bekleniyor.

Karşıyaka'nın anlaşmalı lisanslı ürün mağazasının geçen ay 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümüne özel olarak çıkardığı forma, Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe'nin Fenerium mağazalarında satışa sunuldu. Sosyal medyada bazı taraftarlar iş birliğini desteklerken, bazı taraftarlar ise kulübün kendi mağazası ve lisanslı ürün mağazasının İstanbul'da şubeleri varken rakiple yapılan ortaklığı eleştirdi. Fenerbahçe, bu sezon başında koronavirüs pandemisi nedeniyle Süper Lig'deki Anadolu kulüplerine destek olmak için lisanslı ürün mağazalarının raflarını ücret talep etmeden rakiplerine açmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu yeni yıl hediyeleri size iyilik ve uğur getirecek
Sonraki Haber Karşıyaka'ya Vakıfbank morali

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?