ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da kadın cinayeti...

Karşıyaka'da kadın cinayeti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kadın cinayeti...

Karşıyaka'da boşanma aşamasındaki bir kadın, parkta buluştuğu eşi tarafından çevredekilerin gözü önünde tabanca ile vurularak yaşamını yitirdi.

Karşıyaka'da G.K (29), parkta buluştuğu boşanma aşamasındaki eşi S.K. (30) tarafından tabanca ile vurularak hayatını kaybetti. Ardından aynı tabancayla kendi başına ateş eden S.K ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alındı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Yalı Mahallesi 6434 sokak Sedat Kahraman Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında oldukları ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen K. çifti konuşmak üzere parkta buluştu. Çift arasında burada çıkan tartışma sırasında S.K, üzerinde bulunan tabanca ile çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında G.K'ye (29) ateş etti. Eşi kanlar içerisinde yere yığılırken, S.K bu kez kendi başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Parkta bulunan vatandaşları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, olay yerini güvenlik şeridiyle kapattı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde G.K'nin hayatını kaybettiği, S.K'nin ise yaralı olduğu belirlendi. Durumu ağır olan S.K, çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. G.K'nin cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK taraftarı da futbolcu da çok dikkat etsin
Sonraki Haber Bostanlıspor Oryantiring Takımları Muğla'da iddialı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?