ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da İyi Parti'den toplu istifa...

Karşıyaka'da İyi Parti'den toplu istifa...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da İyi Parti'den toplu istifa...

İyi Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda partiye üye olan 34 isim istifa etti.

İYİ Parti Karşıyaka Eski Teşkilat Başkanı Volkan Berner "Parti yönetimlerinin ortaya koydukları ilkeleri ilk kendileri çiğneyenler, çiğnedikleri ilkelerle beraber, ülkenin her yerinde bu harekete umut bağlayan masum insanların umutlarını da yok etmişlerdir. Söylemlerin ve eylemlerin taban tabana zıt bir hale geldiği bu tabloda ahlâklı ve ilkeli siyaset yapmanın imkânsız olduğunu üzülerek görmüş ve İYİ Parti’deki görevimden daha önce istifa etmiştim şimdi parti üyeliğinden de, istifa ediyorum" dedi.

İyi Parti'den istifa eden isimler şöyle: Volkan Berber, Figen Yaşar, Bora Sulher, Ecenur Aydın, Fatma Aydın, Cem Hüryol, Hasan Aydınlar, Pakize Berber, Banu Berber, Batuhan Berber, Güneş Hüryol, Oğulcan Hüryol, Hüseyin Hacı, Murat Keykubat, Yalçın Aşılar, Erkan Kıral, Mesiha Durukan, Nevin Çoyan, Fatma Dindar, Hasan Babacan, Cumhur Mestan, Ayhan Sönmez, Tayyibe Güneş, Ezgi Akbaş, Ayşegül Mutlu, Rıdvan Sezer, Ersoy Dülger, Yasemin Berber, Uğur Oruç, Sadi Özcan, Burcu Durukan, Ahmet Can Bayraktar, Alper Berber, ibrahim Durgut.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber Kitvak'tan neşe dolu yeni yıl kutlaması
Sonraki Haber Cordelion Gastronomi ve Mutfak Sanatları Merkezi için imzalar atıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?