ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da işçi servis otobüsüyle motosiklet çarpıştı

Karşıyaka'da işçi servis otobüsüyle motosiklet çarpıştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da işçi servis otobüsüyle motosiklet çarpıştı

Karşıyaka'da işçi servis otobüsü ile çarpışan motosikletin sürücüsü Çağan Hür (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Anadolu Caddesi İŞKUR binası önünde meydana geldi. Çiğli'den Karşıyaka yönüne seyir halinde olan M.K. yönetimindeki 35 S 02244 plakalı işçi servis otobüsü, karşı yönden gelen ve dönüş yapmak isteyen Çağan Hür idaresindeki 35 BMY 175 motosiklet ile çarpıştı. Kazada, devrilen motosikletten savrulan sürücüsü metrelerce sürüklendi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekibi yol güvenliğini sağlarken, sağlık görevlileri ise Çağan Hür'e müdahalede bulundu. Ağır yaralanan Çağan Hür, ambulansla İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Hür, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası Hür'ün motosikleti çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. İşçi servis otobüsünün sürücüsü M.K. polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme sürdürülüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Kuraklığa ve susuzluğa dayanıklı yem bitkileri üretiliyor
Sonraki Haber Konak’ın 5 buçuk milyonluk iki projesi yola çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?