ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da iki eksik

Karşıyaka'da iki eksik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da iki eksik

İlk devreyi lider Batman Petrolspor'un 7 puan gerisinde 3'üncü sırada tamamlayan 26 puanlı Karşıyaka, ikinci yarının ilk haftasında pazar günü evinde oynayacağı Eynesil Belediyespor maçına 2 eksikle çıkacak.

Yeşil-kırmızılı ekipte son olarak iç sahada oynanan Sapanca Gençlikspor'la oynanan müsabakada sarı kart cezalısı durumuna düşen Barış Sağır ve Enes Nalbantoğlu görev yapamayacak. Yeşil-kırmızılı takımın başında ilk sınavına çıkacak teknik direktör Erkan Sözeri'nin ön liberoda Barış'ın yokluğunda Hakan ya da Emre Keleşoğlu'na görev vermesi bekleniyor. Sol kanatta Enes'in yerini yeni transfer Şeref'in doldurabileceği ya da santrfor Fatih'in bu mevkiye çekilebileceği ifade edildi. Fatih'in sol kanada monte edilmesi durumunda ileri uçta Yasin görev yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber KSK toplantısı skandala dönüştü
Sonraki Haber Küfür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?