ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da hırsızlık yapan hizmetçi ve arkadaşları tutuklandı

Karşıyaka'da hırsızlık yapan hizmetçi ve arkadaşları tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da hırsızlık yapan hizmetçi ve arkadaşları tutuklandı

Karşıyaka'da bir evden yaklaşık 500 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı belirlenen hizmetçinin de aralarında olduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Hırsızlık yapılan evde hizmetçi olarak çalışan M.A. ile diğer 2 şüphelinin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılar, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.Karşıyaka ilçesindeki bir evde dün, hizmetçinin bayıltıldığı ve ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçmişti. Çelişkili ifadeler veren M.A, sorgusunda, hırsızlığı arkadaşları M.G. ve S.U. ile gerçekleştirdiklerini itiraf etmişti.M.A. ile diğer 2 şüpheli, gözaltına alınmıştı. Çalınan ziynet eşyaları, zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Pınar Karşıyaka 8'li Final'de Nymburk karşısında
Sonraki Haber Hakan Kuş'a talip çok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?