ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da hedef seri...

Karşıyaka'da hedef seri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da hedef seri...

Ceyhanspor'u deplasmanda 7-0 yenerek silkinen Karşıyaka, yoğun periyottan seri galibiyet çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Son yılların en farklı galibiyetini alarak kendine gelen Karşıyaka, grupta çarşamba günü Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlayıp, pazar günü ise Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanına çıkacak. Ceyhan mücadelesi sonrası bu iki maçı da kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak isteyen yeşil-kırmızılı ekip, bu sezon daha önce yalnız ilk yarıda Ağrı 1970 Spor ve Edirnespor'u art arda yenebildi. İzmir ekibi sezonun ilk yarısında Tepecikspor'la 1-1 berabere kalıp, Karaköprü'ye ise evinde 4-1 yenilmişti. Ceyhan deplasmanında ligin kalan son 9 maçı öncesi moral tazeleyen Karşıyaka'da bu maçta 3 gol birden atıp gol orucunu açan Fatih Taşdelen'in yükselen formu da teknik heyeti sevindiriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: İlk yarı yediğimiz 47 sayı kabul edilebilir değil
Sonraki Haber Mor Şalvar seyirciyle buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?