ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da halk buluşmaları sürüyor

Karşıyaka’da halk buluşmaları sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da halk buluşmaları sürüyor

Karşıyaka Kaymakamlığı koordinasyonunda her ay gerçekleştirilen ‘Vatandaşla Buluşma Toplantıları’, Ağustos ayında Aksoy Mahallesi ve Donanmacı Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karşıyaka Ortaokulu’nda yapılan toplantıda; Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Saadet Çağlın, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun ve Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler vatandaşlar ile bir araya geldi. Toplantıya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri; güvenlik, sağlık, temizlik gibi çeşitli konulardaki istek, şikayet ve önerilerini dile getirdi. 

Vatandaşlar tarafından iletilen konuların takipçisi olacaklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Saadet Çağlın, “Aksoy ile Donanmacı Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ilettiği ve belediyemizin sorumluluğundaki talepleri tek tek not aldık, ilgili birimlerimize ileterek çözümünü sağlayacağız. Hizmetlerimize halkın talepleri doğrultusunda yön vermeye ve kentin tüm kurumları ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaş Buluşma Toplantıları’nda emeği geçen ve katılan herkese Karşıyaka Belediyesi adına teşekkür ediyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de 30 Ağustos törenlerle kutlandı
Sonraki Haber Kaf Kaf sezonu İstanbul'da açıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?