ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da haklarını öğrenen kadınlar sertifikalarını aldı

Karşıyaka'da haklarını öğrenen kadınlar sertifikalarını aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da haklarını öğrenen kadınlar sertifikalarını aldı

Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde gerçekleşen ‘Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı’ (KİHEP) eğitimlerine katılan kadınlara sertifikaları verildi. 16 hafta süren eğitimleri tamamlayan kadınlar, düzenleyenlere teşekkür etti.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Hızlı, kadınların kendi yaşamlarında söz sahibi olmaları ve haklarını hayatın her alanında eksiksiz kullanabilmelerini hedefleyen bir eğitim programı gerçekleştirdiklerini belirtti. Sertifika alan katılımcıları tebrik eden Hızlı, “Eğitim sonucunda kadınlarımız, yasaların nasıl şekillendirdiği konusunda bilinçlenirken eleştirel bakış açısı kazandılar. Toplumsal değişimin parçası olmayı, sosyal yaşam içerisinde daha fazla yer almaları gerektiğini ve yöntemlerini öğrendiler. Kadının yasalarla sahip olduğu hakları bilmesi açısından bu eğitim programını çok önemsiyoruz” diye konuştu. 

Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysun Kuru da katılımcıları tebrik ederken, “Kadınların toplumsal yaşamda daha etkin yer almasını ve kendi ayakları üzerinde durabilmelerini hedefliyoruz. Bu da sahip oldukları hakları daha iyi bilmeleri ve hayatın her alanında haklarını savunabilmeleriyle doğrudan ilişkili. Bu nedenle eğitimlere katılan ve sertifikalarını alan katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta ''Afette Engellilik'' paneli düzenlendi
Sonraki Haber İzmirli Kadınların İşbirliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?