ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’da gönüllü gençlerle sahil temizliği

Karşıyaka’da gönüllü gençlerle sahil temizliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da gönüllü gençlerle sahil temizliği

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, üniversite öğrencisi 5 genç tarafından başlatılan “Tem-İz Bırak” kampanyası kapsamında düzenlenen kıyı temizliği çalışmasına katıldı.

Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencileri; Açelya Çelik, Burçin Kurtuldu, Hazel Candan, Mert Eren Kocaahmet ve Onur Bozkurt’un daha temiz bir çevre için başlattığı kıyı şeridi temizliğinin yeni rotası Karşıyaka oldu. Karşıyaka’ya yakışır bir sahil şeridi için Mavişehir Balıkçı Barınağı’nda bir araya gelen gönüllü gençler ve vatandaşlar ile Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Çalışma kapsamında vatandaşların sahil şeridinde vakit geçirirken çevreye bıraktıkları çöpler toplandı. İzmarit ve çiğdem kabuklarının yoğun olarak yere atıldığı tespit edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay çevreye olan duyarlılığın artırılması gerektiğini vurgulayarak, “Doğada bıraktığımız izleri azalttık, yaşam alanımızın daha temiz ve sağlıklı olmasına katkı sunduk. Hayata geçirdikleri proje ile İzmir’in daha temiz bir kıyı şeridine kavuşması için çalışan, iklim değişikliği ve etkileriyle mücadele konusuna kafa yoran genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gösterdikleri bu sorumlu davranış, gençlere olan güvenimizi güçlendiriyor” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çanakkale'den Karşıyaka'ya bisiklet sürecekler
Sonraki Haber Akdeniz Dilleri Merkezi’nde yeni eğitim dönemi başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?