ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da gece tenis okulu açıldı

Karşıyaka’da gece tenis okulu açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da gece tenis okulu açıldı

Bostanlıspor, gündüz çalıştıkları için spor yapamayan çalışan kadınlarımız için “Gece Tenis Okulu” açtı.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Kortlarında antrenör Serhan Ekecan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Karşıyakalı kadınlarımız tenis öğrenmeye başladı.
Bostanlıspor Genel Sekreteri İlkay Özçelik, Karşıyakalı tenis oynamak isteyen kadınlarımızı kortlara davet ederek, “Karşıyaka’da kortlar artık cıvıl cıvıl olacak” dedi. Özçelik, Bostanlıspor gece tenis okulunun sadece kadınlara özel olduğunu ve çalışmaların hafta içi akşam saatlerinde Bostanlı’daki kortlarda yapıldığını söyledi.
İlkay Özçelik, “Bostanlıspor sağlıklı yaşam sürmek ve spor yapmak isteyenlere her saat açıktır. Gelen istek üzerine de kadınlarımıza açtığımız gece tenis okulu için ayrıntılı bilgiyi 0 544 7351912 numaralı telefona yapılarak alabilirler. Özellikle de gündüz çalışan, gece tenis oynamak isteyen kadınlarımız için ideal saatler olup, Karşıyakalı kadınlarımızı Bostanlıspor’a bekliyoruz. Elbette erkekleri de unutmuş değiliz. Bostanlıspor’da her yaş grubuna kadın erkek için tenis kursu vardır. Yeter ki sizler tenis oynamak spor yapmak isteyin. Biz kulüp olarak sporseverlerin her yaş grubunda spor yapmak isteyenlere 32 branşımız ile her an hizmetindeyiz” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca can dostlarını ağırladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da pompalı tüfekle vurulan Demet kurtarılamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?