ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da futbol altyapı başkanı Yungul istifa etti

Karşıyaka'da futbol altyapı başkanı Yungul istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da futbol altyapı başkanı Yungul istifa etti

Karşıyaka'da 2 yıldır futbol altyapı başkanlığı yapan Tayfun Yungul görevinden istifa etti.

Yungul, "Önceki yıllarda altyapıda başarısız sonuçlar alan kulübümüz geçen sezon Bölgesel Gelişim U19 Ligi'nde Türkiye şampiyonluğunu finalde kaçırdı. Şu an U19, U17 ve U14 Ligi'nde gruplarımızda lideriz" diye konuştu.

Görev süresinde altyapıya 100'e yakın yeni oyuncu kazandırdıklarını belirten Yungul, "Yeni spor okulları açıp ilk kez U9 ve U10 takımları oluşturduk. Fitness salonu kurup tüm altyapı takımlarının malzemelerini eksiksiz tamamladık. Bugün itibarıyla personel maaşı ve tedarikçi borcumuz yok. İdari konularda düzenin dışına çıkıldığı için rahatsızlık duyup ayrılmam gerektiğini kararlaştırdım. Karşıyaka'da altyapının önümüzdeki süreçte daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ''İnsan Hakları Kenti'' olacak
Sonraki Haber Karşıyaka'dan ''Bir Bayrak da Sen As'' kampanyası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?