ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da fazla yolcu taşıyan dolmuş şoförüne ceza

Karşıyaka'da fazla yolcu taşıyan dolmuş şoförüne ceza

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da fazla yolcu taşıyan dolmuş şoförüne ceza

İzmir'de Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarına yönelik denetim yapıldı. Durdurulan bir dolmuş şoförüne, 7 fazla yolcu nedeniyle para cezası uygulandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüs, taksi, minibüs ve servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, sürücülerin evrak kontrolleri yapılırken, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Karşıyaka ilçesi Yeni Girne Bulvarı'nda yapılan denetimde durdurulan bir yolcu dolmuşunda, pandemi nedeniyle olması gereken yolcu sayısından 7 fazla kişinin olduğu belirlendi. Bunun üzerine fazla yolcular tek tek araçtan indirildi. Dolmuş şoförüne ise Hıfzıssıhha Kanununa muhalefetten 3 bin 150 lira toplam para cezası kesildi. Öte yandan denetimde durdurulan toplu taşıma şoförleri yapılan kontrolleri olumlu buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz
Sonraki Haber Başkan Gümrükçü’den ''Asker Çantalı'' uğurlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?