ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'da ESDAL Farkı!..

Karşıyaka'da ESDAL Farkı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ESDAL Farkı!..

Karşıyaka Mavişehir'de eğitim veren Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi (ESDAL) bu akşam harika bir konser ile şiir dinletisiyle yine gönülleri fethetti.

Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde  Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini hem şiir dinletisi, hem de müzik korolarıyla dinleyicilere harika bir akşam geçirdi. Halk Eğitim Merkezi saz ekiplerinin de destek verdiği gecede öğrenci ve öğretmenler Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Pop Müziğinden kesitler sunarken, ayakta alkışlandı. 

Okul Müdürü Mahir Dursun, öğrenci ve öğretmenlerini böyle anlamlı bir gecede yalnız bırakmayan veli ile davetlilere teşekkür ederken, "gençlerimizi iki kanatlarını yetiştiriyoruz bir kanadında akademi bir kanatlarını kültür sanatla süslüyoruz" dedi.
Salondan son derece mutlu ayrılan davetliler ve veliler bu tip organizasyonların daha sıklıkla yapılmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.  

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli'de Ceylan Ertem rüzgarı esecek
Sonraki Haber Karşıyakalı iş kadınları mahkûm kadınların Anneler Gününü kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?