ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Doğukan İnci ikna edildi

Karşıyaka'da Doğukan İnci ikna edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Doğukan İnci ikna edildi

Karşıyaka'da takımdan ayrılmak isteyen Doğukan İnci krizi çözüldü.Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde 1 hafta önce başlayan antrenmanlara katılmayıp, takımla çalışmadığı noter kanalıyla tespit ettirilen 22 yaşındaki futbolcu ikna edildi.

Geçen yıl transferde adı Beşiktaş'la anılan, geçen sezon içinde ise kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan genç forvet, takımla antrenmanlara başlayacak. Altyapısından çıktığı yeşil-kırmızılılarla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan futbolcu, 2019-2020 sezonunda 14, geçen sezon ise 6 kez ağları sarsmıştı. Takımın en golcü ismi Hakan Kuş'un İskenderun'a transfer olduğu, sözleşmeleri biten Mustafa Aşan ve Mehmet'le ise nikah tazeleyen Karşıyaka'da Doğukan krizinin çözülmesiyle iç transferde henüz durumu belli olmayan yalnız Anıl kaldı. Sözleşmesi bitip bedelli askerlik görevini yerine getiren Anıl'la önümüzdeki günlerde masaya oturulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Biçer: Karşıyaka'yı herkesin beklediği ve ümit ettiği güzel yerlere getireceğiz
Sonraki Haber Prof.Dr. Ercan: Karşıyaka'da hızlı bir şekilde yer ve yapı analizi yapılmalıdır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?