ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da denetleme rekoru kırıldı

Karşıyaka’da denetleme rekoru kırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da denetleme rekoru kırıldı

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen’in talimatıyla 2021 yılında Karşıyaka’da yer alan tüm gıda üretim, satış ve toplu tüketim işletmeleri denetlendi.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür; “İlçemiz gıda işletmeleri sayısı bakımından İzmir’in en büyük ilçeleri arasında yer almaktadır. Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüzün talimatıyla ilçemizdeki gıda işletmelerine yılda en az iki defa giderek yaklaşık 7200 denetim gerçekleştirdik. Tespit edilen olumsuzluklara gerekli idari yaptırım cezaları uygulandı. Ekiplerimiz ne kadar denetim yapsalar da vatandaşların da üzerine düşen sorumlulukları olduğunu hatırlatırken, "Tüketicilerin alışveriş yaparken ya da sonrasında olumsuz bir tabloyla karşılaştıkları zaman Alo 174 Gıda Hattımıza veya 0501 1740174 şikayet hattımıza ihbarda bulunsunlar” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’nın iki sembol alanında sokak iyileştirme çalışması başlıyor
Sonraki Haber Sevgi dolu nice yıllara...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?