ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da demokrasi konuşulacak

Karşıyaka’da demokrasi konuşulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da demokrasi konuşulacak

Karşıyaka Belediyesi ve Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Katılımcılık ve Demokrasi” başlıklı panel, yarın (13 Haziran Perşembe) saat 18.00’da Atakent’teki Hikmet Şimşek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak organizasyonda; yerel yöneticilikte duayen isimlerden Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Korel Göymen ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey halkla buluşacak. Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şube Başkanı Cengiz Onur da yönlendirici olarak panelde yer alacak. Etkinlik halka açık ve ücretsiz olacak. 

İzmirlileri bu özel buluşmaya davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Demokrasi ve onun vazgeçilmez koşulu katılımcılık, yalnızca yerel yönetimlerin değil, bugün ülkemizin yaşamsal sorunudur. Biz bu dönem Karşıyaka’dan çok güzel örnekler sergileyecek; bu konuda yarattığımız yoğun ilişki ve iletişim ortamından doğacak başarılı sonuçları hep birlikte göreceğiz. Bu anlayışımızın bir adımı olarak düzenlediğimiz, seçkin konuklarımızın deneyim ve birikimlerini paylaşacağı panelimize tüm duyarlı yurttaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. 

Sosyal Demokrasi Derneği İzmir Şube Başkanı Cengiz Onur da “Panelimizde, yerel yöneticilikte başarının mutlak şartı olan ‘Katılımcı Bütçe Belediyeciliği’ni Nilüfer Belediye Başkanı olarak uzun süre mükemmel şekilde uygulayan, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı da az bir oy farkıyla kaybeden Mustafa Bozbey konuğumuz olacak. Sosyal demokrat yerel yönetimler konusunda ülkemizin en önde gelen akademisyenlerden biri olan Prof. Korel Göymen’i de panelimizde İzmirliler ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyacağız. İlgi duyan herkesi bekliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den çocuklara sürpriz tatil hediyesi
Sonraki Haber Bayraklılı öğrenciler Harvard Üniversitesi'nde sunum yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?