ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da defans hattı değişmedi

Karşıyaka'da defans hattı değişmedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da defans hattı değişmedi

Karşıyaka'da defans hattı 7 maçtır hiç değişmedi.

Yeşil-kırmızılılarda takımın 2'nci Lig'e transfer yasağıyla düştüğü 2016 yılından beri 7 sezondur stoperde vazgeçilmez ikili olan Cenk ve Metin ile yine altyapıdan çıkan sol bek Özgür ve geçen sezon takıma dahil olan sağ bek Ertuğrul'dan oluşan defans dörtlüsü aylardır değişmedi. 

Geçen sezon ikinci yarıdan itibaren defansta forma giymeye başlayan dörtlü, bu sezon da takımın bankosu oldu. İzmir temsilcisinde bu sezon yalnız ilk hafta Nevşehir Belediyespor deplasmanında cezalı olan Ertuğrul ve ikinci haftada Belediye Derincespor deplasmanında kadroda olmayan Cenk'in forma giymemesiyle dörtlü bozuldu. Yeşil-kırmızılıların defans dörtlüsü ligin üçüncü haftasından itibaren 7 maçtır değişmeden birlikte forma giydi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayata iz bıraktılar
Sonraki Haber Geri dönüşüm için sanatla mesaj verdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?