ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı’na dört dörtlük kutlama

Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı’na dört dörtlük kutlama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı’na dört dörtlük kutlama

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 96’ncı kuruluş yıl dönümünü muhteşem bir coşkuyla kutlayacak. 26 Ekim itibariyle 4 gün boyunca; yelken yarışından konsere, doğa yürüyüşünden fener alayına kadar pek çok anlamlı etkinliğe imza atılacak.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenecek ‘Karşıyaka Belediyesi Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları’, 26 Ekim Cumartesi saat 11.00’da, KSK Yelken Kulübü’nde başlayacak. Ödül töreni 27 Ekim saat 17.00’da yapılacak. 28 Ekim Pazartesi günü, binlerce Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı ‘Fener Alayı’nda buluşacak. Saat 18.20’da Kaymakamlık önünde bir araya gelecek olan Karşıyakalılar, halk oyunları gösterisinin ardından, Çarşı içinden geçerek Karşıyaka İskele’ye yürüyecek. Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde 20.00’da başlayacak KODA Konseri - 3 Tenor için de iskeleden araç kaldırılacak. 

Bayram sabahı ise “Cumhuriyet için Doğa Yürüyüşü” ile karşılanacak. 9 Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle Yamanlar Dağı’nda yapılacak etkinliğe katılmak isteyenler, 29 Ekim saat 09.30’da Muharrem Candaş Spor Salonu önünde toplanacak. 

Ayrıca, Karşıyaka Belediye Bandosu 26 - 29 Ekim tarihleri arasında her gün ilçenin farklı bir noktasında ‘Cumhuriyet Konserleri’ verecek. Cumhuriyet ve Karşıyaka Paneli, Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu Konseri, Öğrencilerin Cumhuriyet Balosu Canlandırması gibi etkinlikler de farklı günlerde Karşıyakalılar ile buluşacak. Tüm programa ilişkin, www.karsiyaka.bel.tr adresinden ve belediyenin sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi edinilebilecek. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Psikiyatri doktorunun ölüm nedeni belli oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da doğal gaz paniği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?