ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Cezayir gidiyor, Alkan geliyor

Karşıyaka'da Cezayir gidiyor, Alkan geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Cezayir gidiyor, Alkan geliyor

Kulüpteki kongre sürecine odaklanan Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, futbol takımının dümenine Ender Alkan'ı getiriyor.

Bu sezon ikinci yarıda takımı devralıp 14 maçta 4 galibiyet elde eden teknik direktör İbrahim Cezayir'in opsiyonlu devam eden sözleşmesini sonlandırma kararı alan Büyükkarcı'nın Alkan'la büyük oranda anlaştığı öğrenildi. Ender Alkan, futbolculuk döneminde yıllarca Süper Lig'de Bursaspor, Denizlispor, Ankaragücü gibi kulüplerde forma giydi.

Futbolculuk kariyerinin ardından Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor'da antrenörlük, Darıca Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük yapan Alkan, son olarak geçen şubat ayında Ümit Milli Takım'da teknik direktör Tolunay Kafkas'ın yardımcısı oldu. Alkan, geçen ay 15 Nisan'da Karşıyaka'nın Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenmanını ziyaret edip takım ve Sportif Direktör Atilla Güneş'le bir araya geldi. Basketbol takımını daha önce A Milli Takım'ı çalıştıran Ufuk Sarıca, voleybol takımını A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda görev yapan Reşat Yazıcoğulları'na emanet eden Turgay Büyükkarcı'nın aynı projeyi futbol takımı için de uygulamak istediği öğrenildi.

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Arkeolojik kazılara İzmir Büyükşehir desteği
Sonraki Haber Başkan Sandal'dan gençlere mektup

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?