ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Cenk kendi rekorunu kıracak

Karşıyaka'da Cenk kendi rekorunu kıracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Cenk kendi rekorunu kıracak

Karşıyaka'da Modafen deplasmanında takımına 1-0'lık galibiyeti getiren penaltı golünü atan stoper Cenk Özbey, bu sezon 1 gol daha atması durumunda kendi kariyer rekorunu kıracak.

Yeşil-kırmızılılarda onlarca futbolcu gelip giderken 2013'ten beri 9 yıldır kadroda yer alan takımın en tecrübelilerinden Cenk, Modafen ağlarını sarstığı golle bu sezon 4 gole ulaştı.

Defansta görev yapmasına rağmen attığı kritik gollerle takımına daha önce de çok önemli puanlar kazandıran 31 yaşındaki futbolcu daha önce de 2016-2017 ve 2019-2020 sezonlarında 4'er kez ağları sarstı. Cenk, kalan 5 maçta 1 gol daha atması durumunda kariyerinin en skorer sezonunu yaşayacak. Bu sezon başında teknik direktör Cüneyt Biçer döneminde ilk haftalarda yedek kalan kulübün sembol isimlerinden Cenk, Karşıyaka formasıyla toplam 188 maça çıkıp 19 gol attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor turu geçti
Sonraki Haber Hülya-Özdemir Nutku Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?