ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da çek Ali Erten’de…

Karşıyaka’da çek Ali Erten’de…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da çek Ali Erten’de…

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, kulübe reklam verecek bir firmadan alınan ve kasada olduğu açıklanan 100 bin TL'lik çekin eski başkan Ali Erten'de olduğunu öğrendiklerini açıkladı…

Başkan Diniz, "Ali Erten'i arayıp çeki istedik. Reklam verecek firmayla da görüşüp sözleşmeyi talep edeceğiz" dedi.
Eski Başkan Ali Erten'in, 29 Aralık'ta yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp kasasında olduğunu açıkladığı 100 bin TL'lik çek kasada bulunamayın ca bir süre polemik konusu olmuş ancak daha sonra işin aslı öğrenilmişti.

Erten: Çek bende…

Karşıyaka Spor Kulübü eski Başkanı Ali Erten, 100 bin TL'lik çekin kendisinde olduğunu, en kısa zamanda kulübe teslim edeceğini açıkladı. Genel kurulda göreve gelen Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetimle henüz devir-teslim yapmadıklarını söyleyen Ali Erten, "Kongrede açıkladığım gibi, 100 bin TL'lik çeki devir-teslim esnasında diğer evrakla birlikte yeni yönetime vereceğim. Bu konuda spekülasyon yapılmasın" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hoppala... Karşıyaka’da Taha’nın sözleşmesi feshedilmiş…
Sonraki Haber Mavişehir göl oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?