ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Çanakkale Zaferi Kutlandı, Şehitleri Anıldı

Karşıyaka’da Çanakkale Zaferi Kutlandı, Şehitleri Anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Çanakkale Zaferi Kutlandı, Şehitleri Anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıldönümünde Karşıyaka’da Çeşitli etkinliklerle düzenlendi.

Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan anma günü etkinlikleri, Karşıyaka Belediyesi Ahmet Priştina Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler ile devam etti.
Çelenk koyma törenine; Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan, MHP ilçe Başkanı Akif Yılmaz, kamu kurum yöneticileri, Gaziler, Muhtarlar, STK, Siyasi Parti yönetici ve temsilcileri,  okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Ahmet Priştina Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürü Abdullah Aycan tarafından yapıldı.
Konuşmalardan sonra Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ile ilgili yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Diker tarafından verildi. Adnan Menderes Anadolu Lisesinin hazırladığı programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, savaş anıları canlandırıldı, kahramanlık türküleri söylendi.
Daha sonra Şehit diplomatlar anıtında bir tören düzenlendi. Burada Dış İşleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyük Elçi Naciye Gökçen Kaya anıta bir çelenk sunarak, bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Buradaki törene; Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Dış İşleri Bakanlığı temsilcileri, emekli diplomatlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Aycan, kamu kurum yöneticileri, Gaziler, Muhtarlar, STK, Siyasi Parti yönetici ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
kşamda Suat Taşar Tiyatrosunda Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Çanakkale- Bir Ulus Doğuyor” etkinliği ile devam edecek.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol karşısında
Sonraki Haber Karşıyaka evinde Eskişehirspor ile yenişemedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?