ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da can dostlara beslenme desteği

Karşıyaka'da can dostlara beslenme desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da can dostlara beslenme desteği

Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve hayvan sever vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde sokak hayvanlarına beslenme desteği sağlamayı sürdürüyor.

İlçe genelinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler; kedi, köpek, kuş ve birçok hayvan için farklı noktalara su ve mama bırakıyor.   
Çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceğini aktaran Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Pandemi döneminde sokağa çıkma yasakları başladığı ilk günden itibaren, düzenli olarak sokaklarda bulunan tüm can dostlarımızı besliyoruz. Bu çalışmaları Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve gönüllü hayvansever vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Tüm Karşıyaka bölgesinde, hayvan popülasyonunun olduğu bölgelerde besleme faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. Bunun yanı sıra, Bostanlı Balıkçı Barınağı bölgesinde bulunan tüm kediler de kısırlaştırıldı. Hasta olan kedilerimizin tamamının tedavisi yapıldı. Belediye ve vatandaş iş birliği ile yapılan en güzel çalışmalardan biri de budur” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da Ahde Vefa Sergisi
Sonraki Haber Sağlıklı yaşlanma için spor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?