ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Burak son maça yetişti

Karşıyaka'da Burak son maça yetişti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Burak son maça yetişti

Erbaaspor'a formalite niteliğindeki son hafta maçında konuk olacak Karşıyaka'da Burak Karapınar aylar sonra takıma döndü.

Sezon başında müthiş bir çıkış yakalayıp oynanan ilk 11 maçın tamamında forma giyen 21 yaşındaki sol bek, 2 Aralık'taki Batman Petrolspor mücadelesinde sakatlandı. Ayağı zemine takılıp ön çapraz bağlarında kısmi yırtık tespit edilen Burak ameliyat oldu. Yaklaşık 5 aylık tedavi sürecinin ardından form tutan Burak, sezonun son maçına yetişti.

Teknik direktör İbrahim Cezayir, Erbaaspor maçının kadrosuna Burak'ı da aldı. Genç futbolcu, şans bulması halinde forma giyecek. Kaf-Kaf'ta teknik heyetten izin alan Mustafa Aşan, Hakan Kuş, Anıl ve Arif ise son hafta deplasmana gitmeyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli 1 Mayıs'ı erken kutladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın erteleme talebi bu kez kabul edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?