ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da bir sokağa içki yasağı geliyor

Karşıyaka'da bir sokağa içki yasağı geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da bir sokağa içki yasağı geliyor

Karşıyaka Belediyesi, 2015 yılında meclis kararıyla içkili yer bölgesi olarak belirlenen Gün Sazak Bulvarı ile ilgili yeni düzenlemeye gitti.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen rapor doğrultusunda vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alan, geç saatlere kadar yüksek sesle müzik yayını, kavga ve güvenlik gerekçeleri nedeniyle Hukuk, Esnaf Sanatkarlar ve Pazaryerleri, Çevre Sağlık ve İklim Değişikliği Komisyonları ortak karar vererek bulvarı içkili yerler statğsünden çıkardı. Karar Kasım ayı meclisi toplantısında gündeme gelecek.

Hukuk, Esnaf Sanatkarlar ve Pazaryerleri, Çevre Sağlık ve İklim Değişikliği Komisyonlarının kararı şöyle: “Gün Sazak Bulvarı (Gün Sazak Bulvarı No:45 dahil, Girne Bulvarı No:194 hariç arasında kalan tek ve çift numaralar), 01/07/2015 tarih ve 72458193/105 sayılı Meclis Kararı ile içkili yer bölgesine alınmıştır. İlgi (b) sayılı İlçe Emniyet Müdürlüğü görüşü doğrultusunda ve de vatandaşlardan gelen yoğun tepki ve şikayetler, geç saatlere kadar yapılan yüksek sesle müzik yayını, kavga gürültü gibi genel güvenlik, asayiş yönünden can ve mal güvenliği açısından yaşanılan sorunların yoğun olması ve mevcut umuma açık işyerlerinin mevzuata aykırı olarak çalışması nedeniyle bölgenin içkili yer bölgesi dışında kalması, halen umuma açık ruhsatları bulunan işletmelerin müktesep haklarının korunması ancak müktesepli olan işyerlerinin hissedar değişikliği de dahil olmak üzere devir haklarının önlenmesi hususu karar altına alınarak içkili yer bölgesinden çıkarılmasının oybirliği ile kabulü hakkında Hukuk+Esnaf Sanatkarlar ve Pazaryerleri+Çevre Sağlık ve İklim Değişikliği Komisyonları Ortak Raporu.”

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayak Tenisinde son sekiz gecesi...
Sonraki Haber Hemsbaal Kurumlar Turnuvası İlçe Jandarma Komutanlığının oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?