ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da bir ayrılık daha...

Karşıyaka'da bir ayrılık daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da bir ayrılık daha...

Karşıyaka'da yeni sezon öncesi futbol şube yapılanmasında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yeşil-kırmızılı kulübün alt yapısında yetişen futbolcu, teknik direktör ve son yıllarda sportif direktörlük yapan Atilla Güneş görevi bıraktı. Kaleci Yusuf Balcıoğlu, forvet Emre Gemici, orta saha Onur Kolay ve devre arasında genç kanat oyuncusu Yılmaz Ceylan, tecrübeli hücum oyuncusu Ali Say ve genç stoper Batuhan Akyüz transferlerinde önemli rol oynayan Atilla Güneş, yeni sezon öncesi görevinden ayrılmak isteğini Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'ya iletti.

Futbolculuk yıllarında 'Büyük Kaptan' lakabıyla anılan Atilla Güneş yeni sezonda Karşıyaka Spor Kulübü’nde görev almayacak. Atilla Güneş görevden ayrılışıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak Güneş'in yakın çevresine, "Futbol şube de bir yapılanma var. Hiç bir zaman evim dediğim Karşıyaka Spor Kulübü'ne zarar vermek istemem. Ben bu tesislerin içinde de olsam dışında da olsam bu armanın başarısı için çabalarım. Tökezlediği zaman elini ovuşturan Karşıyakalılardan olmam' dediği öğrenildi. Atilla Güneş'in ilerleyen günlerde açıklama yapması bekleniyor.

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, Osman Dal, Ayhan Gültekin, Mehmet Peköz ve Tayfun Yelkenbiçer den oluşan yeni futbol şube yönetimi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Futbol şubesi bugüne kadar Mehmet Altıparmak ve Reha Erginer ile görüştü. Yönetimin ismini sakladığı ve görüşmeleri çok gizli yürüttüğü iki deneyimli teknik adamın daha olduğu öğrenildi. Karşıyaka'da oluşan yeni futbol şube yönetiminin en kısa sürede yeni teknik direktörünü belirleyip futbolcu transferine başlamayı planladığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 3 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden Dünya Çevre Günü etkinliği
Sonraki Haber Ağaç katliamı ve sinek istilası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?