ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Batuhan da ayrıldı...

Karşıyaka'da Batuhan da ayrıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Batuhan da ayrıldı...

Yeni sezona Bolu'da hazırlanan Karşıyaka'da bir ayrılık daha yaşandı.

Yeşil Kırmızılılarda son olarak geçen sezon devre arasında kadroya katılan Ahmet Batuhan Akyüz takımdan ayrıldı. Karşıyaka altyapısından yetişen Batuhan geçen sezon 8 karşılaşmada forma giydi.

Batuhan Akyüz sosyal medya hesaından veda mesajı paylaştı. Mesaj şöyle: "Büyük umutlarlar hayallerle geldiğim kulübüme veda vakti. Bu kısa süreçte beraber olduğumuz güzel insanlara teşekkür ediyorum. Para ve menfaat gözetmeden geldiğimiz süreçte ne yazık ki hiçbir şey istediğimiz beklediğimiz gibi gelişmediği için başarısız sezonla veda etmenin mutsuzluğunu ve burukluğunu hep birlikte yaşadık. Bize her zaman destek olan taraftarlarımıza abilerimize çok teşekkür ediyorum haklarını helal etsinler. Gelmemde çok ısrarcı olan emek veren Atilla abime, Selahaddin hocama teşekkür ederim. Bu şanlı şerefli kulübün yeri her zaman üst liglerdir, dün olduğu gibi bugünde her zaman kalbimin bu kulüple olduğu daimdir. Herşey gönlünüzce olsun"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sayaçlardan tasarruf
Sonraki Haber Utanmazlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?