ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Balkan rüzgarı esti

Karşıyaka'da Balkan rüzgarı esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Balkan rüzgarı esti

Karşıyaka Belediyesi ve Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Mak-Göç)'ün ortaklaşa düzenlediği Balkan Rüzgarı etkinliği Bahçelievler 80'inci yıl parkında gerçekleştirildi. Gecede sahne alan Rumeli Ayhan ve Orkestra Sertan katılanları coşturdu.

Geceye CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Kamil Okyay Sındır, 24.dönem AKP İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Karşıyaka Belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, İzmir ve Karşıyaka'da bulunan Balkan dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, hemşehri dernek başkanları ve binlerce Karşıyakalı katıldı.
 
Rumeli Ayhan ile Serkan ve Orkestrası’nın Balkan şarkılarında konuklar pisti hiç boş bırakmadı.
 
Mak-Göç Dernek Başkanı İlhami Yıldız, ''Mahalle Şenliğimize Sen de Gel” projesinin mimarı  Karşıyaka Belediye Başkanımız Dr.Cemil Tugay'a bizlere verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Bu gece aramızda olan hemşehrimiz CHP Milletvekili Kani Beko ve Balkan göçmenlerinin her zaman yanında olan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'a, Rıfat Sait'e, bu gece aramızda olan bütün siyasi parti temsilcilerine, Karşıyaka Belediye meclis üyelerimize ve Karşıyakalı hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Muhtarlarımıza, dernek üyelerimize ve bu gece bizleri yalnız bırakmayan halkımıza. Balkan gecelerimizi sık sık düzenlemek niyetinde olduğumuz söylemek isterim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kolektif girişimcileri imzalarını attılar
Sonraki Haber Kazandıkları parayı fidan kampanyasına bağışladılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?