ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da Ata’dan Ana’ya koştular

Karşıyaka’da Ata’dan Ana’ya koştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Ata’dan Ana’ya koştular

Karşıyaka Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” bugün 27. Kez koşuldu.1250 sporcunun katıldığı 4 kilometrelik koşu zevkli ve heyecanlı geçti.

“Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” Anayasa Meydanı’ndan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın verdiği çıkış ile başladı. Zübeyde Hanım’ın mezarında son buldu. 10 ile 82 yaş arası 1250 kişinin katıldığı koşuda tekerlekli sandalyeli pusetteki bebeğiyle ya da yanında köpeğiyle koşan katılımcılar da yer aldı. 
Yarışmada erkeklerde Evren Bayan, kadınlarda da Ece Calp genel klasman birinciliğini elde etti. Erkeklerde Eren Molay ikinci, Tuncay Saraç üçüncü geldi. Kadınlarda ikinciliği Gülşen Sönmez, üçüncülüğü de Miray Ayan aldı. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Denizli’de mutlu…
Sonraki Haber Karşıyaka, Çankaya'dan 1 puan aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?