ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Alzheimer Merkezi’ne ilk beton atıldı

Karşıyaka’da Alzheimer Merkezi’ne ilk beton atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Alzheimer Merkezi’ne ilk beton atıldı

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılacak ‘Alzheimer Merkezi’nin yapım çalışmalarına başlanırken, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şube Başkanı Belgin Karavaş inşaat alanında incelemelerde bulundu. Dünya Alzheimer Günü’nde, alana ilk beton atılışına tanıklık eden başkanlar, bu önemli merkezin kente hayırlı olmasını diledi.

Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özcan Pamuk’tan projenin detayları hakkında bilgi alan Başkan Karavaş, Alzheimer Merkezi’nin hem hastalar hem de hasta yakınları için çok değerli bir kazanım olacağını vurguladı. Projeyi çok önemsediklerini ifade eden Başkan Tugay da merkez inşaatını 8 ayda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 

Önemli oranda ileri yaş nüfusun yaşamını sürdürdüğü Karşıyaka’da büyük bir ihtiyaca yanıt verecek olan Karşıyaka Belediyesi Alzheimer Merkezi, Bahriye Üçok Mahallesi’nde inşa ediliyor. 5 katlı olarak tasarlanan bina, 650 metrekarelik kullanım alanıyla hastalara ve yakınlarına hizmet verecek. Gündüz bakım evi olarak planlanan merkezde hastaların sosyalleşmesi için rehabilitasyon yapılacak ve yakınları için de eğitimler gerçekleştirilecek. Alzheimer Merkezi’nin yapımına belediye imkanlarıyla başlanırken, inşaata katkı koymak isteyenler için bağış hesabı da açıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar Belediyesi’nden kitap seferberliği
Sonraki Haber Cüneyt Biçer: Basit goller yiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?