ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da alışveriş merkezinde bıçaklı kavga

Karşıyaka'da alışveriş merkezinde bıçaklı kavga

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da alışveriş merkezinde bıçaklı kavga

Karşıyaka'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen konser öncesi iki grup arasında çıkan sıra tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaralandı. Polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay saat 19.00 sıralarında Mavişehir Mahallesi Caher Dudayev Bulvarında bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinde düzenlenen konser öncesi iki grup arasında 'sıra' tartışması yaşandı. Sözlü tartışma gerginliğin yükselmesiyle bıçaklı kavgaya dönüştü. İki grup arasında çıkan arbede sonucu B.B., Y.K. ve D.Ç. bıçakla darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, durumu ağır olan 17 yaşındaki D.Ç.'ye olay yerinde kalp masajı yapan sağlık ekipleri, ardından 3 yaralıyı ambulanslarla Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan D.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarını ifadeleri ve kamera kayıtlarını inceleyerek şüpheliler C.C.A., T.T. ve S.S.Ç.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka iki isimle daha yeniledi
Sonraki Haber Bostanlı'da su kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?