ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da aday yok, senaryo çok!

Karşıyaka’da aday yok, senaryo çok!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da aday yok, senaryo çok!

Karşıyaka Spor Kulübü 14 Mayıs'ta yaptığı olağanüstü genel kurulunda başkan adayı çıkmaması üzerine yarın bir kez daha genel kurul yapacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki kongre saat 10.00'da başlayacak. Divan Kurulu ile toplantı yapan, 3 kez aday olup da seçilemeyen ancak “ben her zaman Karşıyaka’nın neferiyim, hizmetindeyim” diyen Mutlu Altuğ'un “bu şartlarda seçime girmek demek, Don Kişotluk yapmak demek” yorumunda bulundu ve şu ana kadar net kararını vermedi.
Altuğ’un divan kurulu destekli liste ile seçime gireceğini ifade edenler, Altuğ'un aday olmaması halinde kulübün kayyuma kalmaması için Divan Kurulu Üyesi, eski yöneticilerden Ferruh Ergezen başkanlığında geçici bir yönetim kurulu listesi oluşturmayı düşünüyor. Böyle bir olasılık da Karşıyaka'nın yeniden destek turlarına başlayıp 1 ay içerisinde tekrar olağanüstü genel kurula gitmesi söz konusu.
Bir başka senaryo da Erdal Acar destekli bir yönetim oluşması.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ'de Türkçe rüzgarı esti
Sonraki Haber Kaf Kaf başkanını buldu... Tek aday Altuğ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?