ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da 9 isim daha tamam...

Karşıyaka'da 9 isim daha tamam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 9 isim daha tamam...

5 yıldır süren transfer yasağını borçlu olduğu eski futbolcu, antrenör ve çalışanlarıyla anlaşarak geçici olarak kaldırıp kadrosunu takviye etmeye çalışan Karşıyaka, 9 isimle daha uzlaşmaya vardı.

Yeşil Kırmızılılar alacaklı olan eski futbolcuları Mehmet Akgün, Tugay Kırcalı, Mehmet Sıddık İstemi, Cenk Güvenç, Onur Bayramoğlu, Adnan Güngör, Cafercan Aksu ve Yiğit Yavuz'a alacaklarının yüzde 25'ini ödeyerek tek transfer dönemliğine muvafakatname imzalarını aldı. Kulüpten oyuncu temsilcisi olarak alacağını bulunan Kaf-Kaf'ın eski futbolcusu Ulaş Ortakaya ise yüzde 50 indirim yaptı. Ortakaya'ya yarı yarıya indirimle alacakları ödenerek dosyası tamamen kapatıldı. Daha önce anlaşmaya varılan eski futbolculardan Mahmut Temür ve Abdülhamit Yıldız'a da ödemeleri yapıldı.

Futbol Federasyonu kanalıyla alacakları kesinleşip transfer yasağına neden olan 96 ismin büyük çoğunluğuyla anlaşılırken, paralarının tamamını isteyip tek dönemliğine imza vermeye yanaşmayan isimleri ikna görüşmeleri sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Örnekköy'de otluk alanda yangın çıktı
Sonraki Haber Köyde-İz projesi Vişneli Köyü’ndeydi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?