ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da 5 antrenör adayı... En güçlüsü Arslan...

Karşıyaka'da 5 antrenör adayı... En güçlüsü Arslan...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 5 antrenör adayı... En güçlüsü Arslan...

Halim Okta'yla yollarını ayıran Karşıyaka'nın Cihat Arslan'la prensipte anlaşıldığı ajanslarca haberleştirilmesine karşın, netlik kazanmadığı ve bu konuda da geç saatlere kadar toplantı yapan yönetimin kesin karar vermediği öğrenildi.

Halim Okta'nın görevden alınmasının ardından Soner Tolungüç'le masaya oturan Kaf-Kaf, deneyimli teknik adamın teklifi kabul etmemesi üzerine, "Ben Karşıyaka'yı ve ligi çok iyi tanıyorum. Karşıyaka'da büyük işler yaparım" diyen Cüneyt Biçer ve daha önceki yıllarda da bir grubun göreve getirmek istediği, Altay'ın eski antrenörlerinden Mesut Toros, son olarak geçen sezon başında Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor'u çalıştıran Cihat Arslan da "öneren" nedeniyle güçlü adaylar arasında yer aldı. Görüşülen diğer 2 teknik adamın ismi açıklanmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Başkanı Büyükkarcı, Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti
Sonraki Haber Divan'a yeni başkan, Fatih Diniz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?