ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 4-5 Şubat çocukların...

Karşıyaka'da 4-5 Şubat çocukların...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 4-5 Şubat çocukların...

Karşıyaka Belediyesi tarafından 4-5 Şubat günlerinde düzenlenecek etkinlikler ile çocuklar spor, bilim ve eğlence dolu iki gün geçirecek. Karşıyaka aynı tarihlerde daha önce hava şartları nedeniyle ertelenen ‘Karşıyaka Pump Track Yarışı’na ve “Bilim Harikalar Diyarında” başlıklı bilim ve masal festivaline ev sahipliği yapacak.

Belediye tarafından 2022 yılının Temmuz ayında İzmir’in ilk ve tek bisiklet pisti olarak Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Zeynep Aslan Pump Track Pisti, heyecan dolu yarışlara ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek olan etkinlikte festival alanı da yer alacak. Çeşitli firmalar bu alanda çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirecek. Bmx, Paten, Mtb ve kay kay yarışlarına, daha önce parkur tecrübesi olan herkes katılabilecek. Yarışlara katılan her sporcuya anı madalyası, dört farklı kategoride dereceye giren sporculara da kupa verilecek. Ege Dağ Bisikleti ve Karşıyaka Belediyesi iş birliği ile düzenlenen ‘Karşıyaka Pump Track Yarışı’na 0 (549) 522 02 27 numaralı hattı arayarak kayıt olunabiliyor.

BİLİM VE MASAL FESTİVALİ YENİDEN!
Öte yandan; Karşıyaka Belediyesi ve Bilim Virüsü Derneği iş birliği ile Türkiye’de ilk kez geçen Eylül ayında Karşıyaka’da gerçekleştirilen “Bilim Harikalar Diyarında” başlıklı bilim ve masal festivali, bir kez daha çocuklarla buluşacak. 4-5 Şubat 2023 tarihlerinde Kolektif Girişimcilik Merkezi’nde yapılacak festival, 11 -14 yaş aralığında olan ve Karşıyaka'da yaşayan çocuklara açık olacak. Ücretsiz ve sınırlı kontenjanlı organizasyona katılmak için 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 18:00’a kadar https://forms.gle/trgGcTNukGxtsFzH9 adresindeki formu doldurarak başvuru yapılabilecek.  
Festival kapsamında düzenlenecek atölyelerin bazıları şöyle: “Tırtılı Kelebeğe Dönüştüren Güç: Hayal Gücü”, “Neden Sorularının Gücü”, “Hikâyeni Sen Tamamla”, “Astronotların Uzayda Yaşamı”, “Bilim Her Yerde”, “Bilim, Masallar ve Oyunlar”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mizah da ölürse...
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Lisesi inşaatı bitme aşamasında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?