ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 32 saat su kesintisi

Karşıyaka'da 32 saat su kesintisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 32 saat su kesintisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen Yahşelli’den gelen 2200’lük isale hattındaki arıza nedeniyle kent genelinde geniş kapsamlı su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Açıklamaya göre, 30 Ağustos 2025 saat 21.00’de başlayacak su kesintisi, 1 Eylül 2025 saat 05.00’e kadar sürecek. Karşıyaka'nın tamamı su kesintisinden etkilenecek. Ayrıca Çiğli, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir’in tamamında su verilemeyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber İZMAR 10. mağazaya ulaştı
Sonraki Haber Tugay: Modifiye kil uygulaması kesinlikle başarılı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?