ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da 3 yıllık kombineler satışa çıkıyor

Karşıyaka'da 3 yıllık kombineler satışa çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 3 yıllık kombineler satışa çıkıyor

Karşıyaka transfer yasağını kaldırabilmek için taraftarların önerdiği 3 yıllık futbol kombinelerini satışa çıkaracak.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "2021–2022, 2022–2023 ve 2023–2024 sezonlarını kapsayan futbol kombineleri satışa çıkıyor!

Taraftarımızın her zamanki kararlılığının yanında, kulüp olarak da daha önce olmadığımız kadar kararlıyız. Transfer yasağını kaldırmak için yapacağımız diğer hamlelerin yanında, taraftarımızın sesine kulak vererek 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında geçerli olacak 3 sezonluk kombinelerimizi 1000 TL’den satışa çıkarıyoruz.

Tribünlerin özlem duyduğumuz günlerdeki gibi dolması ve takımımızla uzun bir aradan sonra yeniden bütünleşebilmek için tüm camiamızın, bu kritik sezon öncesinde futbol kombinelerimize yoğun ilgi göstereceğine ve sonunda zincirlerimizi kıracağımıza inanıyoruz!"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uzundere’de üçüncü etap için dev ihale
Sonraki Haber Karşıyaka Srebrenitsa’yı unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?