ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Karşıyaka'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. açılış yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Atatürk Anıtı’na Çelen Sunum” töreni yapıldı. Törene Karşıyaka Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu öğrenciler ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. 
Daha sonra Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan  törenle İnci Şener ilkokulunda  öğrenciler çeşitli gösterilerde bulundu ve bayramlarını coşkuyla kutlandılar. Buradaki törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir de hazır bulundu ve başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak  Karşıyaka Mirza Nil İlkokulu öğrencisi, Nazende Gürkan makamı devraldı. Nazende Gürkan, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve yetkililerle  eğitimle ilgili beklentilerini dile getirdi , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Çatalcaspor ile yenişemedi
Sonraki Haber Çiğli'deki Uluslararası Konseri kaçırmayınız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?