ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

Karşıyaka’da 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı, saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu.

Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Muhtarla Derneği Başkan Vekili Coşkun Zenginer, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, CHP Karşıyaka İlçe başkanı Serdar Koç, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Müjde Harput Apak, AK Parti İlçe Başkan Yard. Ahmet Akyüz, STK ve kamu kurum yöneticileri ile Karşıyaka’daki mahalle muhtarları katıldı.
Törende Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Hanımşah Han günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Han, Muhtarların demokrasinin sigortası olduğunu, demokrasinin en saf, en temiz, en güzel tecelli ettiği seçimin muhtarlık seçimleri odluğunu belirterek şöyle konuştu. 
“Muhtarlığın 192 yıllık Merkezi/ yerel idareyi temsil eden kurumları arasında siyasal barışın sağlandığı tek müessese olduğu unutulmamalıdır. Muhtarlık kurumu bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin kamu kurumları ile ilişkilerinde aracı bir rol oynarken diğer yandan da Çağdaş Kamu Yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan “Katılımcı Demokrasi” ilkesinin sağlanmasında önemli görevi yerine getirmektedir. Yine biz Karşıyaka Muhtarları olarak “Sorun değil, Çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemekteyiz.” Biz Muhtarlar Hepimiz birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz'”
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Engin, muhtarları ağırladı
Sonraki Haber Çiğli'nin ilk sanat akademisi Kaklıç'ta açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?