ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı

Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen, Karşıyaka Belediyesi'nin desteklediği Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı.

1.750 sporcunun katıldığı organizasyon 3 etapta iki gün yapılan birisi özel (gece yarışı) 3 yarış ile tamamlandı. 
Etkinliğin ilk yarışması Zübeyde Hanım Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Yarışma Şehit Ahmet Oruçoğlu Ortaokulu’ndan start aldı, 
Sporcular günün ikinci yarışı için Bostanlı’daki Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda bir araya geldi. Sporcular, organize edilen gece yarışında hedefleri en hızlı şekilde bulmak için zamana ve birbirlerine karşı mücadele etti. Karanlığın da etkisiyle yarışma heyecan ve macera dolu dakikalara sahne oldu. 
Etkinliğin ikinci gününde Karşıyaka Çocuk Yuvası’ndan start alan sporcular Karşıyaka Çarşı içerisine yerleştirilen hedefleri bulmak yarıştı. Zübeyde Hanım Anıtı’nda ödül töreni düzenlendi; 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça Belediyesi Kadın Danışma Merkezi açıldı
Sonraki Haber Taşyürek: Takımı daha üst seviyeye taşıyacak takviyeler yapmamız gerekiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?