ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka zirve için...

Karşıyaka zirve için...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka zirve için...

Karbel Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle kara bulutları dağıtıp yeniden Play-Off hattına dönen Karşıyaka, önündeki 3 haftada zirve yarışı için fırsat maçlarına çıkacak.

Bu hafta transfer yasaklısı olup altyapı ağırlıklı kadrosuyla oynadığı 6 maçın 5'ini kaybederek yalnız 1 beraberlik alabilen düşme hattında son sıradaki Eskişehirspor'a konuk olacak Kaf-Kaf, ardından üst üste 2 iç saha maçı oynayacak. 

Yeşil-kırmızılı ekip, Cumartesi günü Eskişehir deplasmanının ardından grupta 23 Ekim'de Edirnespor'u, 29 Ekim'de ise 1954 Kelkit Belediyespor'u taraftarının müthiş bir atmosfer yarattığı Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda ağırlayacak. Lider Yeni Mersin İdmanyurdu'nun 5 puan gerisinde dördüncü sıradaki İzmir temsilcisi, bu 3 maçı da kayıpsız geçerek zirve yürüşünde iddialı konuma gelmeyi hedefliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kendi asfaltını üretiyor
Sonraki Haber 3.Rasih Mardinçelebi Turnuvası başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?