ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Yüksek İstişare Kurulu toplanıyor

Karşıyaka Yüksek İstişare Kurulu toplanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yüksek İstişare Kurulu toplanıyor

Karşıyaka'da geçmişten günümüze kulübe katkıda bulunan isimleri buluşturacak yüksek istişare kurulu 15 Ocak'ta gerçekleşecek. İzmir'in 111 yıllık en köklü kulübünün geçmiş dönem başkanları, yöneticileri ve kentin öncü isimlerinden oluşan Karşıyaka Yüksek İstişare Kurulu, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 17.00'de İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelecek.

Toplantıyı kulüp yönetimi adına organize eden Asbaşkan Cenk Karace, Karşıyaka Yüksek İstişare Kurulu'nun kendi yönetimini de seçeceği toplantıdan kulüp adına olumlu kararlar alınmasını beklediklerini söyledi. Karace, "Birlik ve beraberlik ruhunu genlerinde taşıyan kulübümüz köklü geçmişi, yöneticisi ve taraftarı ile azimle yoluna devam etmektedir. 15 Ocak'ta bir araya gelecek olan Karşıyaka Yüksek İstişare Kurulu'muzun da 111 yıllık tarihimizi başarıyla sürdürecek kararlar alarak, KSK'nın tek yürek gücünü bir kez daha ortaya koyacağına inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Piyano eğitimine kaç yaşında başlanmalı?
Sonraki Haber Yenilenen Bostanlı İskelesi hizmete açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?